English
HOME
SUPPORT
TRAINING
TEST
SOFTWARE
ELECTRONICS
LINKS
CONTACTS
Az ATEST nagy gyakorlatra tett szert Teradyne tesztberendezések üzemeltetői és programozói tréningjeinek megtartásában. Ezek a  tréningek a  Teradyne szervezésében és felügyelete mellett zajlanak le.  Árajánlatot közvetlenül a  Teradyne -tól kérhetnek ügyfeleink.  
 
Tréningjeink bemutató előadásokból, számítógépes gyakorlatokból és a tesztberendezéseken valós termelési körülmények között végzett munkából állnak. Noha léteznek irányadó standard oktatási programok, minden üzemi tanfolyamot a megrendelő egyedi igényeihez igazítunk. A haladás sebessége, a kiemelt hangsúlyokkal kezelt témák mind-mind mások különböző ügyfeleinknél, és egyedi workshopokat is szoktunk tartani, egyebek között a teszt modellezésről, a rendszeren belüli programozásról, a paneles tesztelésről, a mért adatok utófeldolgozásáról, stb. 
     
A megrendelő kívánságára személyre szabott teszt program fejlesztést is vállalunk az oktatással összekötve. A megrendelő így nem csak egy termelésbe bevethető teszteljáráshoz jut hozzá, de egyidejűleg megvalósul a projektben résztvevő teszmérnökök kiképzése is, akik ezután önállóan is képesek lesznek hasonló tesztek fejlesztésére és karbantartására.